به جنگ سرطان می روند
تحقیقات نشان داده مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.ترکیب کپسایسین رشد سلولهای سرطانی را کند کرده و در بسیاری موارد، بدون آسیب رساندن به سلولهای سالم اطراف، باعث از بین رفتن سلولهای سرطانی میشود.
عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد
فلفل قرمز با افزایش جریان خون در معده و نیز افزایش لایه موکوس باعث تقویت سیستم گوارشی میشوند.همچنین کپسایسین در نابودی باکتری اچ پیلوری ( نوعی باکتری که باعث زخم معده میشود) مؤثر است.اگر شما بعد از خوردن مواد غذایی تند دچار سوزش معده می شوید، می توانید از قرص آنتی اسید ( با تجویز پزشک) که باعث خنثی شدن اسید معده می شود استفاده کنید.
از شما در برابر آنفلوآنزا مراقبت می کند
کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانههای آزاردهنده آنفلوآنزا را از بین میبرد.غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش میدهند.
خواب راحت تری خواهید داشت
محققان استرالیایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف میکنند، راحتتر به خواب رفته و زودتر و سرحالتر، از خواب بیدار میشوند.
با استرس و افسردگی خداحافظی کنید
فلفلهای قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد میشوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی میکند.این هورمونها به جنگ استرس و افسردگی می روند.
راحت تر نفس بکشید
غذاهای تند، مانند یک اکسپکتورانت عمل کرده و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به آسم، برونشیتهای مزمن، سینوزیت و دیگر بیماریهای تنفسی هستند توصیه میشود
نظرات شما عزیزان:
[ جمعه 12 دی 1393برچسب:فواید غذاهای تند؛ جنگ باسرطان,
] [ 21:12 ] [ جهان رشیدی ][