فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

بنام حضرت دوست.

====================

 

کشف سمی مهلک درسماور ابجوش :

 

هشدارجدی است اب را دوبار نجوشانید.

 

 

 

بارها اتفاق می‌افتد که برای درست کردن چای آب کتری را پس از جوش آمدن خاموش کنید و پس از مدتی فراموش خواهید کرد که از آن استفاده کنید و مجدد مجبور به جوشاندن آن هستید.

باید این هشدار را جدی بگیرید که برای دفعه بعد از انجام این کار دست بردارید، چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی می‌شود که سلامتی را تهدید می‌کند باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می‌گردد، به جای آنکه از این مواد پاکسازی کردند از این دست ترکیبات می‌توان به آرسنیک،‌نیترات و فلورید اشاره کرد.

نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و ایجاد سنگ کیسه صفرا می‌کند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگ‌های کلیوی را نیز به همراه خواهند داشت.

حال آب دوباره جوشیده شده چگونه بر روی بدن اثر می‌گذارد؟
نیترات یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار می‌گیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌گردد گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و انواع سرطان‌ها را شامل می‌گردد.

آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده می‌باشد که مصرف طولانی مدت آب‌های دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماری‌های قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری می‌شود.

جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی می‌شود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی می‌گردد.

برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.
 
                                                                                                                                                منبع: خبرفارسی

 


موضوعات مرتبط: اجتمایی: ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 15 تير 1394برچسب:سم؛اب جوش؛سماور, | 2:40 | نویسنده : جهان رشیدی |

 

بنام هستی  بخش هستیها

=====================

جوی بار عمر چه شتابان درگذر است:

 

رباعی

===================

 

دیشب که دلم درتاب هجران می سوخت

اشکم همه دردیده گریان می سوخت

می سوختم آنچنانکه غیر ازدل تو

برمن ؛دل کافرومسلمان می سوخت

                                      ابوسعیدابوالخیر  (قرن چهارم هجری)


موضوعات مرتبط: شعروادبیات ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 10 تير 1394برچسب:هجران؛کافر؛دل, | 1:57 | نویسنده : جهان رشیدی |

بنام خدا

===========

 

ایا می دانید بادام زمینی چند خاصیت دارد؟

 

بادام زمینی خواص فراوانی دارد که در اینجا با13 خاصیت ان اشنا می شوید.

 

 

بادام زمینی از آن دسته میوه‌ها یا مغزهایی محسوب می‌شود که لاغرها می‌توانند به عنوان یک ماده غذایی چاق کننده و افراد سردمزاج به عنوان محرک میل جنسی از آن استفاده کنند. بادام زمینی البته خواص دیگری هم دارد که در ادامه ۱۳ خاصیت آن فهرست‌وار بیان شده است.

 

برای اضافه کردن وزن کافی است روزانه صد گرم بادام زمینی را با یک لیوان آب هویج و یک قاشق عسل مخلوط کرد و خورد. همچنین روغن بادام زمینی فاقد کلسترول بوده و برای کسانی که چربی خونشان بالاست مفید می باشد.

 

دیگر خواص بادام زمینی عبارتند از موارد زیر:    

 

1- بادام زمینی برطرف کنندة خستگی شدید می باشد.

 

2- کسانی که بهت زده یا بی حوصله هستند 10 صبح و 5 بعدازظهر 30 عدد بادام زمینی با کمی عسل و اگر آب هویج بود با کمی از آن میل کنند.

 

3- برای خانمهای حامله روزانه بین 10 تا 15 دانه بادام زمینی بخورند.

 

4- برای کودکانی که راشیتیسم دارند روزانه 10 تا 12 دانه بادام زمینی میل کنند.

 

5- کسانی که کف دستشان پوسته پوسته می شود علاوه بر خوردن بادام زمینی آن را به کف دست بمالند. - برای درمان شوره و ریزش مو قبل از حمام بادام زمینی را به سر بمالند.

 

 


موضوعات مرتبط: خواص درمانی گیاهی ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 5 تير 1394برچسب:باذام؛نرم کننده؛مسکن؛خانمها, | 23:56 | نویسنده : جهان رشیدی |

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • صالحین