خواب روز = بیماری
ا فراط در افزایش زمان بیداری و خواب طولانی مدت در طول روز حافظه را تضعیف و بدن را شل می کند؛ همچنین موجب تضعیف حافظه می شود .
متخصصان طب سنتی معتقدند خواب روز برای بیماران مفصلی با سوء مزاج سرد و تر موجب شدت بیماری، افزایش وزن و احساس کسالت میشود.
طب سنتی ایران نه تنها برای مدت و زمان خواب بلکه برای شرایط خوابیدن، محیط آن و وضعیت بدن در زمان خواب توصیههایی دارد که رعایت آن بسیار خوب است.
1) بهترین زمان خواب بر اساس دانش کرونوبیولوژی انسانی هنگام دوره تاریکی طبیعت، یعنی از ساعت 10 شب تا سحر (کمی قبل از اذان صبح) است، زیرا چند ساعت مانده به نیمه شب، سطح کورتیزول خون افت پیدا میکند و اگر در این ساعت به خواب بروید، صبح راحت تر و با هوشیاری و نشاط بیشتر از خواب بیدار می شوید. دیدن طلوع آفتاب به قدری نشاط آور است که به عنوان روشی برای درمان افسردگی ها مطرح شده است. بنابراین سعی کنید شب ها قبل از نیمه شب بخوابید و سحرخیز باشید تا کامروا شوید.
2) طول مدت خواب به طور متوسط بین 6 تا 10 ساعت باید باشد، که البته برای افراد مختلف بسته به سن و مزاج و فصل متفاوت است. اما خواب کمتر یا بیشتر از این حد برای اغلب افراد مضر است. اگر کسی بیش از اندازه بخوابد به مرور بعضی از اعمالش دچار ضعف و اختلال میشود. حافظه اش اُفت میکند، مزاجش سرد و بیماریهای مفصلی و بلغمی در او زیاد میشود (بروبه ادامه مطلب)
موضوعات مرتبط: اجتمایی: ، ،
برچسبها:
بنام حضرت دوست
========================
درقدح عکس تویا گل درگلاب افتاده است؟
مهردرآیینه یا آتش درآب افتاده است؟
(رهی)
عید غدیرخم برهمه هموطنان گرامی مبارک باد.
موضوعات مرتبط: اجتمایی: ، ،
برچسبها:
یک متخصص پوست و مو حساسیتهای دارویی و غذایی و برخی بیماریهای ویروسی را عامل بروز کهیر حاد و بیماریهای کبدی، تیروئید و عفونت روده و مجاری ادرار را عامل بروز کهیر مزمن دانست
محمد رضوانی متخصص پوست و مو درباره کهیر و چیستی این عارضه گفت: کهیر تورمی گذرا همراه با قرمزی در سطح پوست است که به صورت یک واکنش در پوست ظاهر میشود و نحوه شکلگیری آن نیز خروج مایع از درون مویرگ به داخل بافت است که عامل تورم و شکل گیری کهیر است.
وی افزود: بروز کهیر در پوست معمولاً نشانهای از حساسیت است که به دو نوع حاد و مزمن تقسیم میشود؛ کهیرهای کمتر از 6 هفته را حاد و کهیرهای بیش از 6 هفته را مزمن میگویند.
رضوانی خاطرنشان کرد:معمولاً کهیر حاد در حالتهای حساسیتهای دارویی و غذایی و همچنین بر اثر یکسری بیماریهای ویروسی گذرا دیده میشود و کهیر مزمن معمولاً باید برای علت یابی توسط آزمایشگاه بررسی شود و برای کهیرهای حاد معمولاً نیازی به انجام اقدامات آزمایشگاهی نیست.
متخصص پوست و مو تصریح کرد: کهیر یک بیماری نیست بلکه یک واکنش است و ممکن است در زمینههای مختلف روی دهد به این معنا که برای مثال فردی به یک بیماری ویروسی، حساسیت غذایی یا کمکاری تیروئید مبتلا شده باشد و کهیر نیز در پوست او نمایان شود.
وی افزود: در کهیرهای حاد معمولاً کمتر به دنبال اقدامات آزمایشگاهی رفته تا علل کهیر را دریابیم بلکه با فرض گرفتن حساسیت به عنوان عامل کهیر دارو تجویز میکنیم.
رضوانی خاطرنشان کرد: در صورت طولانی شدن کهیر بررسی عمیقتر آزمایشگاهی برای یافتن دلایل موضوع لازم است و در ثلث موارد میتوانیم در بررسی آزمایشگاهی به علتی همچون بیماری کبدی یا تیروئید یا عفونت ادراری یا رودهای و مانند اینها دست یابیم.
این متخصص پوست و مو درباره کهیرهای مزمن نیز گفت: حدود 50 درصد مبتلایان به کهیر مزمن در طول 6 ماه به خودی خود درمان میشوند و 50 درصد دیگر نیز پس از 6 ماه همچنان درگیر بروز کهیر روی پوست هستند.
وی افزود: کهیر را میتوان بر اساس عوامل ایجادکننده نیز تقسیم کرد که در این راستا میتوان به کهیر فشاری، کهیر سرمایی، کهیرغذایی، کهیر ورزشی یا کهیر خورشیدی تقسیم کرد که کهیر فشاری در مناطقی از پوست تحت فشار مانند زیر کش جوراب، کهیر سرمایی در مواجه شدن فرد با هوای سرد یا آب سرد ایجاد میشود.
رضوانی تصریح کرد: در کهیر غذایی نیز فرد در صورت مصرف مواد غذایی خاص مانند فلفل، در کهیر ورزشی فرد پس از انجام حرکات ورزشی دچار کهیر میشود و در کهیر خورشیدی فرد در مواجهه با خورشید در نواحی تحت تابش بدن دچار کهیر میشود.
این متخصص پوست و مو تأکید کرد: اگر فردی به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کند و پزشک پس از گرفتن شرح حال متوجه کوتاه بودن زمان ابتلا به کهیر یعنی زیر 6 هفته شود برای این فرد آنتی هیستامین تجویز میشود زیرا آنتی هیستامین مانع از خروج مایع از مویرگ به بافت میشود و در نتیجه از بروز کهیر پیشگیری میکند.
وی درباره درمان کهیر توسط آنتیهیستامینها نیز گفت: در روند درمان ممکن است که فرد به نوعی از آنتی هیستامین که توسط پزشک تجویز شده واکنش مناسب را نشان ندهد که در اینصورت نوع دیگری از آنتی هیستامین به وی تجویز میشود بنابراین ممکن است بیمار به یک یا دو تجویز پزشک واکنش مناسبی نشان ندهد و به تجویز دیگری به طور مناسب واکنش نشان دهد.
رضوانی افزود: در نهایت اگر فردی به آنتی هیستامینها واکنش مناسب نشان نداد از کورتنها یا استروئیدها استفاده میکنیم و اگر بیمار به هیچ کدام از موارد ذکر شده واکنش مناسبی نشان نداد از اقدامات آزمایشگاهی استفاده میکنیم.
برچسبها: